You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Избираеми услуги и функционалности

На тази страница е публикувана подробна информация за повечето услуги и функционалности, които бихме могли да използваме при изработката на вашия бъдещ проект - уеб сайт или онлайн магазин.

Система за управление на съдържанието

CMS се използва задължително при изграждането на традиционен онлайн магазини - тип “пазарска количка”. Представлява сложен софтуер, който помага на потребителите да създават, управляват и променят съдържание на уеб сайт, без необходимост от специализирани технически познания. Позволява самостоятелно актуализиране на съдържанието, чрез вход за достъп с администраторски права.

  • Статичен уеб сайт без CMS, фиксиран дизайн и ограничени функционалности:
  • При избор на статичен уеб сайт без CMS, вие вие получавате фиксиран дизайн и ограничени функционалности, както и няма да имате възможност за самостоятелно редактиране на съдържанието на вашия уеб сайт.

  • Онлайн магазин със CMS на PrestaShop с фиксиран дизайн и стандартни функционалности:
  • Онлайн магазин със CMS на PrestaShop, позволява да се възползвате от най-необходимите функционалности на стандартната платформа за електронна търговия с минимален бюджет. Недостатък на този избор е фиксирания дизайн, но с възможност за промяна на цветови комбинации на темплейта.

  • Онлайн магазин със CMS на Joomla / VirtueMart с фиксиран дизайн и стандартни функционалности:
  • Чрез CMS на Joomla и компонента за електронна търговия - VirtueMart, вие получавате достъп до една от най-добрите платформи за управление на съдържанието. Joomla е много удобна за потребителя, адаптивна и многофункционална система за управление на съдържанието. Недостатък на този избор е фиксирания дизайн, но с възможност за промяна на структурата, функционалностите и цветовите комбинации на темплейта.

  • Динамичен уеб сайт и/или онлайн магазин със CMS на Joomla / VirtueMart с богат избор на дизайн и множество функционалности:
  • Чрез CMS на Joomla и компонента за електронна търговия - VirtueMart, имате възможност да изберете подходящ дизайн за вашия уеб сайт или онлайн магазин. Joomla е много удобна за потребителя, адаптивна и многофункционална система за управление на съдържанието. С използването на тази платформа, можем да удовлетворим и най-специфичните изисквания по отношение на визия, съдържание и функционалности на вашия нов онлайн проект.

Онлайн калкулатор

 

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам