You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Избираеми услуги и функционалности

На тази страница е публикувана подробна информация за повечето услуги и функционалности, които бихме могли да използваме при изработката на вашия бъдещ проект - уеб сайт или онлайн магазин.

Уеб проект

Можем да направим, както редизайн на съществуващ уеб сайт или онлайн магазин, така и да изградим напълно нов проект. Всеки уеб сайт се съобразява с вашите изисквания, свързани с индивидуалните цели, визия и функционалност.

Домейн и хостинг

Задължително трябва да използвате домейн и хостинг! Домейн име е низ от текст, който се свързва с буквено-цифров IP адрес, използван за достъп до уеб сайт от клиентски софтуер. Казано по-просто, името на домейна е текстът, който потребителят въвежда в адресната лента на браузъра, за да достигне до конкретен уеб сайт. Хостинг е услуга, чрез която се предоставят ресурси за съхранение и изчислителни ресурси на физическо лице или организация за настаняване и поддръжка на един или повече уеб сайтове и свързани услуги. Това е мястото, където се разполагат и съхраняват всички файлове от уеб сайта, както и свързаните с него бази данни.
E-mail акаунтът ви позволява да използвате електронна поща с името на домейна, напр. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Система за управление на съдържанието

CMS се използва задължително при изграждането на традиционен онлайн магазини - тип “пазарска количка”. Представлява сложен софтуер, който помага на потребителите да създават, управляват и променят съдържание на уеб сайт, без необходимост от специализирани технически познания. Позволява самостоятелно актуализиране на съдържанието, чрез вход за достъп с администраторски права.

  • Статичен уеб сайт без CMS, фиксиран дизайн и ограничени функционалности:
  • При избор на статичен уеб сайт без CMS, вие вие получавате фиксиран дизайн и ограничени функционалности, както и няма да имате възможност за самостоятелно редактиране на съдържанието на вашия уеб сайт.

  • Онлайн магазин със CMS на PrestaShop с фиксиран дизайн и стандартни функционалности:
  • Онлайн магазин със CMS на PrestaShop, позволява да се възползвате от най-необходимите функционалности на стандартната платформа за електронна търговия с минимален бюджет. Недостатък на този избор е фиксирания дизайн, но с възможност за промяна на цветови комбинации на темплейта.

  • Онлайн магазин със CMS на Joomla / VirtueMart с фиксиран дизайн и стандартни функционалности:
  • Чрез CMS на Joomla и компонента за електронна търговия - VirtueMart, вие получавате достъп до една от най-добрите платформи за управление на съдържанието. Joomla е много удобна за потребителя, адаптивна и многофункционална система за управление на съдържанието. Недостатък на този избор е фиксирания дизайн, но с възможност за промяна на структурата, функционалностите и цветовите комбинации на темплейта.

  • Динамичен уеб сайт и/или онлайн магазин със CMS на Joomla / VirtueMart с богат избор на дизайн и множество функционалности:
  • Чрез CMS на Joomla и компонента за електронна търговия - VirtueMart, имате възможност да изберете подходящ дизайн за вашия уеб сайт или онлайн магазин. Joomla е много удобна за потребителя, адаптивна и многофункционална система за управление на съдържанието. С използването на тази платформа, можем да удовлетворим и най-специфичните изисквания по отношение на визия, съдържание и функционалности на вашия нов онлайн проект.

Брой страници

Не е наложително, ние да направим всички страници от вашия уеб сайт или да въведем всички категории и продукти във вашия онлайн магазин. Ако изберете интеграция на CMS, това ще ви позволи сами да създавате, редактирате и премахвате страници, категории и продукти от уеб сайта / онлайн магазина.

Изработка на лого

Безплатна изработка на лого за вашия уеб сайт. Обикновено включва умалена снимка (икона) + текст (бранд, име на фирма или домейн на сайта). Като стандарт при изработката на логото е неговите основни цветове да съответстват с цветовете, използвани при изграждането на уеб сайта.

Мобилна версия

Мобилна интеграция с респонсив или адаптивен дизайн за удобен преглед от мобилни устройства - смартфони и таблети.

Търсачка

Има два варианта за търсачка. Единият се използва за търсене на страници в уеб сайтове, а другия за търсене на продукти в електронни магазини.

Стандартен формуляр за обратна връзка

Традиционни полета във формуляр за обратна връзка на контактната страница от уеб сайта.

Разширен формуляр за обратна връзка

За разлика от традиционния формуляр за обратна връзка, разширената форма може да се използва и като индивидуален въпросник или формуляр за поръчка, към която може да се свърже и калкулатор със система за онлайн плащане.

Google карта с локация на адрес

Вграждане на Google карта с локация на адреса в контактната страница на уеб сайта.

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам