You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Уеб сайт темплейти

Времето за изготвяне на уникален дизайн, както и разходите за постигане на това, често се заменят от готови шаблони, т.нар. темплейти, които могат да бъдат използвани като една добра основа за удовлетворяване на повечето клиентски изисквания. Ние можем да ви предложим богат избор на шаблони, от които имате възможност да избирате. Естествено с помощта на вашия уеб разработчик, този темплейт може да бъде променен до степен, до която смятате, че обновената визия ви харесва най-много.

Независимо дали създавате виртуално портфолио, стартирате блог или стартирате онлайн магазин, използването на шаблон за уеб сайт може да ви помогне да превърнете мечтания си сайт в реалност.

Шаблоните за уеб сайтове са предварително проектирани оформления, които ви позволяват да подредите съдържание върху уеб страница, за да създадете прост, но добре проектиран уеб сайт. Можете да плъзгате и пускате елементи като блокове с изображения, фотогалерии, лога и други в шаблона, за да го направите свой собствен.

Продължете да четете, за да научите повече за това как работят шаблоните на уеб сайтове и предимствата от използването на шаблони, независимо дали сте опитен разработчик или създавате уебсайт за първи път.

Как работят шаблоните на уеб сайтове?

Въпреки че създаването на уеб сайт от нулата може да звучи доста обезсърчително, използването на шаблон може да послужи като полезна рамка, с която да започнете.

Когато избирате шаблон за уебсайт, имайте предвид естеството и предназначението на вашия уеб сайт като цяло. Можете да изберете шаблон, специално предназначен за продажба онлайн или за показване на произведения на изкуството, или показване на публикации в блогове. След като изберете шаблон за уеб сайт, който е съобразен с вашите нужди, можете да решите как и до каква степен искате да персонализирате уеб сайта си.

Можете да останете толкова близо до оригиналния дизайн на шаблона, колкото желаете, като просто замените демонстрационното съдържание, което вече присъства в шаблона, с вашите собствени изображения и текст. Можете също така да излезете извън оригиналния дизайн на шаблона, като добавите собствено съдържание на страницата, цветови палитри и шрифтове.

Какви са предимствата от използването на шаблон?

Шаблоните като система за проектиране

Като собственик на бизнес е важно да персонализирате шаблона на уеб сайта си по начин, който привежда онлайн присъствието ви в съответствие с цялостната марка на вашия бизнес. Дори ако създавате личен уеб сайт или онлайн портфолио, избраният от вас шаблон може да действа като система за дизайн, която да помогне на вашето съдържание да се открои.

Можете да направите шаблона свой собствен, като използвате собствени персонализирани цветови палитри и шрифтове на вашите уеб страници. Включването на маркови цветове и шрифтове в шаблона на уебсайта ви ще придаде изчистен вид на вашия уеб сайт, който е в съответствие с вашата марка.

 

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам