You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Електронната търговия

Какво е бизнес с електронна търговия? Електронната търговия е бизнес модел, при който купуването и продажбата на стоки или услуги се извършва по интернет. Фирмите за електронна търговия ще прехвърлят цифрово пари и данни, за да изпълнят тези онлайн транзакции.

Тъй като продажбите на електронната търговия на дребно в световен мащаб достигат близо 5 трилиона долара през 2021 г., никога не е било по-добро време да започнете онлайн бизнес.

Ако сте опитен предприемач или занаятчия, вероятно сте мечтали да започнете свой собствен магазин за електронна търговия и да изградите бизнес, който ви дава усещане за постижение и свобода.

Първата стъпка към изграждането на магазин за електронна търговия е да знаете какви продукти искате да продавате директно на потребителя. Това често е най-предизвикателната част от стартирането на нов онлайн бизнес.

След като имате идея за продукт, помислете дали ще се продава.

След като стигнете до силна идея за продукт, следващата ви стъпка е да разберете къде и как ще получите вашите продукти.

Много независими търговци на дребно са изправени пред труден път. Преместването на вашия физически бизнес онлайн може да ви помогне да преодолеете тази буря, да генерирате паричен поток и да изградите по-устойчив бизнес. Ще трябва да намерите добро решение за електронна търговия, върху което да изградите своя магазин.

 

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам