You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Избираеми услуги и функционалности

На тази страница е публикувана подробна информация за повечето услуги и функционалности, които бихме могли да използваме при изработката на вашия бъдещ проект - уеб сайт или онлайн магазин.

Домейн и хостинг

Задължително трябва да използвате домейн и хостинг! Домейн име е низ от текст, който се свързва с буквено-цифров IP адрес, използван за достъп до уеб сайт от клиентски софтуер. Казано по-просто, името на домейна е текстът, който потребителят въвежда в адресната лента на браузъра, за да достигне до конкретен уеб сайт. Хостинг е услуга, чрез която се предоставят ресурси за съхранение и изчислителни ресурси на физическо лице или организация за настаняване и поддръжка на един или повече уеб сайтове и свързани услуги. Това е мястото, където се разполагат и съхраняват всички файлове от уеб сайта, както и свързаните с него бази данни.
E-mail акаунтът ви позволява да използвате електронна поща с името на домейна, напр. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Онлайн калкулатор

 

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам