You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Уеб сайт дизайн

Изработка на професионални фирмени уеб сайтове с интеграция на система за управление на съдържанието (CMS). Всеки проект се адаптира спрямо вашите индивидуални изисквания и предпочитания.

Процесът по изработка на нов уеб сайт започва с избора на домейн име. Ние ще ви консултираме за да направите най-правилния избор, но от гледна точка на последващата СЕО оптимизация е най-добре, домейн името да съдържа ТОП-ключовата дума за вашата дейност.

Редизайн
  • Вашият уеб сайт трябва да бъде осъвременен
  • Нямате система за управление на съдържанието (CMS) или тя следва да бъде обновена
  • Липсва мобилна версия или уеб сайта не се визуализира добре на различни мобилни устройства
  • Уеб сайтът не излиза в първите резултати от търсенето в търсачките

Каквито и промени сте решили да направите, ние сме насреща. Нашият екип ще изпълни своята задача много професионално, съобразно вашите изисквания и ще придаде нова визия на проекта.

Изработка на онлайн магазини

Електронната търговия осигурява предпоставки за достигане на вашия бизнес до много нови клиенти на национални, европейски и световни пазари. Изграждането на онлайн магазин може да бъде извършено, както като допълнителен компонент към вашия съществуващ уеб сайт, така и като реализирането на нов проект. Чрез интегрирането на система за управление на съдържанието, вие ще имате възможност за самостоятелно добавяне и актуализиране на категории/подкатегории, продукти (снимки и описание), методи на доставка и плащане и много други. За удобство на вашите клиенти, можем да предложим инсталирането на виртуален ПОС терминал на PayPal за разплащане, посредством профил в платежната система, както и плащане с кредитни/дебитни карти.

Онлайн калкулатори

Основната цел на онлайн калкулаторите е да изчислят стойността на определена услуга, а при формирането на крайната цена, могат да оказват въздействие различни фактори и предложения за избор, предоставени на клиента.

Буквално няма сфера на приложение, в която да не могат да се интегрират и използват онлайн калкулаторите. От конфигураторите за поръчка на автомобили, през резервационите модули на хотелите, до кредитните калкулатори, а също така и индивидуалните калкулатори, съответстващи на специфичните нужди на всеки отделен бизнес. Всеки клиент иска да узнае крайната цена на желания продукт или услуга, което е основна предпоставка за наличие или липса на интерес за поръчка.

Продуктови конфигуратори

Продуктовите конфигуратори представляват усложнен продукт с множество подпродукти (комбинации). Чрез тях се предоставя възможност за поръчка на продукт с извършване на конкретен клиентски избор по предварително фиксирани възможности. Посредством различните вариации, конкретния продукт може да бъде поръчан в избран материал, размер, цвят и друг тип заложена конфигурация.

Продуктовите конфигуратори се използват, както в стандартните онлайн магазини (при избор на разнообразни типове продукти), така и като самостоятелно приложение (за избор на един-единствен продукт измежду други продукти от същата група). И при двата вида продуктови конфигуратори може да се поръча съответното желано количество от избрания продукт / продукти.

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам