You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Избираеми услуги и функционалности

На тази страница е публикувана подробна информация за повечето услуги и функционалности, които бихме могли да използваме при изработката на вашия бъдещ проект - уеб сайт или онлайн магазин.

Абонаментна поддръжка

Това не е задължително предложение. Не е необходимо да избирате тази опция преди реализирането на проекта. Тази услуга, обикновено представлява една добра бъдеща възможност за развитието на вашия уеб сайт. Обикновено, абонаментната поддръжка е за 1-2 часа месечно за допълнителна работа по СЕО оптимизацията, създаване и интеграция на допълнителни функционалности, страници и/или попълване на продуктов каталог, обработка на снимки и др. При желание от ваша страна, времето за работа може да бъде увеличено.

  • Абонаментна поддръжка (1-2 часа месечно) за допълнителна работа по СЕО оптимизацията, създаване и интеграция на допълнителни функционалности, страници и/или попълване на продуктов каталог, обработка на снимки и др. (+40 лв/месец)
  • Абонаментна поддръжка (3-4 часа месечно) за допълнителна работа по СЕО оптимизацията, създаване и интеграция на допълнителни функционалности, страници и/или попълване на продуктов каталог, обработка на снимки и др. (+80 лв/месец)
  • Абонаментна поддръжка (7-8 часа месечно) за допълнителна работа по СЕО оптимизацията, създаване и интеграция на допълнителни функционалности, страници и/или попълване на продуктов каталог, обработка на снимки и др. (+160 лв/месец)

Онлайн калкулатор

 

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам