You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

WebProgres | Brezent Industry Ltd.
Започнахме да се занимаваме с изработка на уеб сайтове от 2007 г., основно като фрийлансъри в малък екип от млади начинаещи програмисти и дизайнери. През 2015 година, създадохме фирма Уебпрогрес ЕООД, която в последствие бе трансформирана като IT-отдел на Брезент индъстри ЕООД.

Тъй като познаваме отлично производствените и търговски специфики и взаимоотношения, както и динамиката на пазара, специализирахме в електронната търговия, разработването на онлайн калкулатори и продуктови конфигуратори, чрез които допринасяме за повишаването на печалбата, както своята, така и на нашите партньори и клиенти.

Освен на българския пазар, наши онлайн магазини са успешно оптимизирани за Европа и САЩ, от където постъпват множество поръчки. Международните транзакции се извършват посредством интеграция на виртуален ПОС терминал на PayPal за плащане през популярната платежна система, чрез акаунт, а също и с кредитни или дебитни карти.

Ние създаваме индивидуални решения, които имат за цел да улеснят достъпа до актуална информация, да систематизираме и да интегрираме желаните функционалности, които да повишат комуникацията между търговец и потребител и в резултат на това - да насърчим онлайн поръчките като цяло.

години WebProgres.Com

Изборът на домейн е съществен момент за началото на вашето уеб присъствие. Нашият уеб сайт стана на 15 години.

200
уеб сайта
40
електронни магазини
12
онлайн калкулатори
8
продуктови конфигуратори
Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам