You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

VirtueMart е мощен компонент за електронна търговия за Joomla. Лесен за използване от начинаещи и експерти, той предлага хиляди вградени функции за успешен старт на вашия професионален магазин.

Дайте на бизнеса си предимството на VirtueMart и се възползвайте от цялостно решение за електронна търговия. Имаме сертифицирани разработчици на VirtueMart, за да увеличим възможностите на вашия онлайн магазин чрез различни функции, включително дизайн на шаблони, разработка на персонализирани плъгини, интеграция на трети страни, преобразуване към тема на VirtueMart, разработка на модули за пазарска количка и т.н. Ще получите също всички основни функции и модули, които мощното приложение за пазарска количка за електронна търговия предоставя.

С нашите услуги за разработка на VirtueMart можете да очаквате разнообразие от функции, включително качване на изображения, модули за плащане, модули за доставка, категории, продукти и т.н., за да превърнете вашия магазин в цялостно решение за електронна търговия. Нашият екип може лесно да изпълни всичките ви персонализирани шаблони и изисквания за разработване на продукти и да добави стойност към вашия бизнес за електронна търговия. Ние можем да проектираме шаблони, които да отговарят на вашите продукти, дизайн и бизнес изисквания.

Нашите разработчици на Virtuemart имат обширни познания и опит в областта, за да оформят всички ваши идеи за електронна търговия в реалност. Винаги можете да ни се доверите, за да проектираме и разработим онлайн магазини и уеб сайтове със сигурност на приложенията за плащане и транзакции. Ще се радваме ако изберете да използвате виртуален ПОС терминал за плащане, чрез акаунт в PayPal или плащане с дебитни / кредитни карти, който ще интегрираме за улеснение на вашите клиенти. Можете да ни се доверите за персонализирани решения за разработка на VirtueMart за богати на функции, отзивчиви и удобни за мобилни устройства на уеб сайтове за електронна търговия. Дайте ни възможност да направим вашия уеб сайт с най-новите стандарти в индустрията.

Способни сме да удовлетворим всички ваши изисквания за разработка на електронна търговия със способен екип, който да създаде всякакъв тип решение на VirtueMart. Можете да разчитате на нас да използваме рамката на VirtueMart за CMS на Joomla и да предоставим пълна гама от услуги за разработка на онлайн магазини.

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам