You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Блог статии

Видове CMS

Системата за управление на съдържанието (Content Management System - CMS) е софтуер, който помага на потребителите да създават, управляват и променят съдържание на уеб сайт без необходимост от специализирани технически познания.

Мобилна версия

Дори и преди популярността на смартфони като iPhone или Android все още беше възможно да разглеждаме интернет сайтове на телефона си. Изживяването обикновено не беше много добро, поради по-бавните скорости на трансфер на данни, лошия софтуер на браузъра и факта, че повечето уеб сайтове не бяха оптимизирани за гледане на мобилни устройства. В наши дни оптимизирането на уеб сайта ви за мобилни устройства означава да намалите размера на файловете си с изображения, да използвате оформления, базирани на CSS, вместо оформления, базирани на таблици, без Flash и основно да правите нещо друго, за да намалите количеството изтеглени данни.

Електронната търговия

Какво е бизнес с електронна търговия? Електронната търговия е бизнес модел, при който купуването и продажбата на стоки или услуги се извършва по интернет. Фирмите за електронна търговия ще прехвърлят цифрово пари и данни, за да изпълнят тези онлайн транзакции.

Уеб сайт темплейти

Времето за изготвяне на уникален дизайн, както и разходите за постигане на това, често се заменят от готови шаблони, т.нар. темплейти, които могат да бъдат използвани като една добра основа за удовлетворяване на повечето клиентски изисквания. Ние можем да ви предложим богат избор на шаблони, от които имате възможност да избирате. Естествено с помощта на вашия уеб разработчик, този темплейт може да бъде променен до степен, до която смятате, че обновената визия ви харесва най-много.

Joomla CMS

Joomla е много удобна за потребителя, адаптивна и многофункционална система за управление на съдържанието (CMS). Освен това е една от най-популярните системи за управление на съдържание с отворен код в света.

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам