You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

PrestaShop е многофункционална платформа за електронна търговия с отворен код. Софтуерът е публикуван под Open Software License (OSL). Написан е на езика за програмиране PHP с поддръжка на системата за управление на бази данни MySQL. Той има софтуерна зависимост от PHP рамката на Symfony.

В момента PrestaShop се използва от 300 000 магазина по целия свят и се предлага на 60 различни езика.

Благодарение на своите впечатляващи характеристики и функционалности, платформата на Prestashop е едно от най-добрите решения за управление на електронни магазини.

Бизнес моделът на Prestashop разчита на продажба на услуги за търговски партньори на своята клиентска база, като включва теми и допълнителни функции по избор.

Prestashop е лесен за използване и предлага стабилен, отзивчив интерфейс на магазина за купувачите. Освен това предоставя пълен набор от различни функционалности.

Лесна за използване, тази CMS за електронна търговия е предназначена да създава и управлява вашия онлайн магазин и да централизира всички ваши действия:

  • Персонализирайте своя бъдещ уеб сайт за електронна търговия с предлаганите адаптивни теми, удобни за мобилни устройства
  • Развивайте продажбите си с неограничен избор от функции за интегриране благодарение на модулите, налични на нашата платформа
  • Оптимизирайте своя онлайн магазин за естествено рефериране (SEO)
  • Правете все повече и повече онлайн продажби с решение за електронна търговия, което се адаптира към вашия растеж

Платформата позволява автоматизирано създаване на множество продуктови комбинации. Създайте красив уебсайт за електронна търговия и разработете потребителско изживяване, което вашите клиенти ще харесат с решението за електронна търговия PrestaShop.

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам