You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Дропшипинг

Предлагаме дистанционна работа за всеки, който иска да се развива в сферата на дропшипинг (лесен за създаване онлайн бизнес модел). Фирмата има самостоятелен онлайн магазин - bg-shopping.com , в който са представени към момента малко на брой, но интересни продукти, групирани в отделни категории, повечето от които собствено производство. С всяка реализирана продажба печелите определен процент от стойността на всеки продукт. Печалбата е различна, в зависимост от цената на продуктите. Най-малък приход имате при продажба на по-евтин продукт, а най-висок - при продажба на по-скъп продукт. Така например, ако реализирате продажба на автомобилно покривало против градушка на цена от 200 лв., ще спечелите 50 лв. (25% от неговата стойност). В случай на поръчка, не е необходимо вие да изпращате продукта, а просто ни препращате данните за доставка и останалото е наша грижа. Вашите приходи могат да ви бъдат изплатени (по банков път) след всяка поръчка, седмично или месечно - по ваш избор.

За да започнете работа като наш дропшипинг партньор е необходимо да притежавате собствен онлайн магазин, в който да публикувате предлаганите от нас продукти. Ако нямате своя платформа за електронна търговия, ние можем да инсталираме готов онлайн магазин GoCart, който е базиран на платформата на Joomla / VirtueMart. По този начин и без усилия, ще получите клонинг (репликация) на нашия собствен онлайн магазин (с избрано от вас домейн име) и качен базов пакет от всички наши продукти, както и всички необходими функционалности и настройки за успешен старт на вашия онлайн бизнес. Естествено, в него може да качвате и други продукти, които решите да предлагате на своите клиенти.

Цената за инсталация на онлайн магазина е 250 лв. (без месечни такси), след което преминавате към извършване на самостоятелна онлайн търговия.

* В тази цена е включен хостинг и домейн за едногодишен период (след това се плаща само по около 90-100 лв. годишно при подновяване) за използваните хостинг услуги (физическото пространство, където се съхранява вашия уеб сайт). Ще получите и подробни писмени указания за работа с административния панел на уеб сайта, както и дистанционна помощ при необходимост. Ако решите, може да направим и онлайн въвеждащо обучение.

Този онлайн магазин може да се закупи и на изплащане, чрез tbi bank (бърза процедура с онлайн заявка). В този случай, ако се избере срок от 12 месеца, вноската ще бъде около 25 лв./месец.

За разлика от други предложения, тази онлайн платформа ви осигурява напълно функционален и работещ онлайн магазин с минимална инвестиция, без никакви месечни такси.

Лесната работа с административния панел, ви осигурява безпроблемното добавяне на категории / подкатегории и дори усложнени продуктови конфигуратори, чрез използването на базови шаблони (темплейти). Стандартната версия има добавени различни методи на доставка и плащане. Налични ресурси и инструменти за импортиране на множество продукти, в случай, че решите да работите, чрез дропшипинг и с други партньори (много големи фирми също предоставят такава възможност).

Работата по този онлайн магазин, може да бъде както допълнителна, така и постоянна работа. Приходите от един такъв проект зависят единствено от вашата мотивация и време, което ще му отделите. Използвайте всички средства и на социалните мрежи за да достигнете до нови пазари.

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам