You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Фирмата предлага разработен проект на онлайн магазин за китайски ястия (китайски ресторант) с възможност за поръчки в реално време. Естествено, този проект може да се ползва и за всеки друг ресторант или заведение за хранене, където се предлага доставка в дома или офиса на клиентите. В уеб сайта има интегрирани множество разнообразни опции, с оглед повишаване на потребителското изживяване при неговото използване. Интересна функционалност е възможността за избор на допълнителни компоненти към поръчваното ястие.

Стилният дизайн и уникалните функционалности, допринасят за успешното онлайн присъствие на вашата кухня и ресторант, което е предпоставка за изпълнението на множество поръчки за разнос.

В разработката на този проект е използван специализиран модул за онлайн магазин, чрез който е осигурена възможност за добавяне на допълнителни компоненти към продукт - напр. соев сос към определено ястие. Тези допълнителни подпродукти, обикновено са представени в табличен вид, непосредствено под основния продукт. Всеки един от тях има опция за избор на количество и собствен бутон за добавяне към пазарската количка, където се визуализират в група заедно с продукта (напр. ястието) за който са предназначени. При желание, тази функционалност може да се използва и за индивидуално моделиране на продукт по предварително заложени съставни елементи, от които да се избира, кои да бъдат вложени при неговото създаване (изработка).

Цена: 300 лв. с включен хостинг и домейн за едногодишен период.

* Тази сума се заплаща еднократно. След това се плаща единствено за подновява на хостинга и домейна (по около 90-100 лв. на година).

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам