You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Електронна търговия

CMS Joomla - VirtueMart

Онлайн магазин GoCart е създаден с подходяща корпоративна визия и представлява специализирана платформа за онлайн търговия, базирана на Joomla (VirtueMart). С този проект, ние от WebProgres предлагаме професионално, но ниско бюджетно решение за всеки потребител, който иска да стартира свой онлайн бизнес с минимални ресурси.

Въпреки, че е с фиксиран дизайн, могат да се добавят и премахват отделни секции и функционалности, както и да се променя цветовата схема на уеб сайта, в зависимост от вашите предпочитания.

В този електронен магазин са събрани всички необходими компоненти, модули и плъгини, които се използват в съвременната онлайн търговия. Чрез този пакет получавате завършен облиг на вашия проект и единственото, което остава да направите е да попълните вашия продуктов каталог.

CMS Joomla - VirtueMart

VirtueMart е мощен компонент за електронна търговия за Joomla. Лесен за използване от начинаещи и експерти, той предлага хиляди вградени функции за успешен старт на вашия професионален магазин.

Дайте на бизнеса си предимството на VirtueMart и се възползвайте от цялостно решение за електронна търговия. Имаме сертифицирани разработчици на VirtueMart, за да увеличим възможностите на вашия онлайн магазин чрез различни функции, включително дизайн на шаблони, разработка на персонализирани плъгини, интеграция на трети страни, преобразуване към тема на VirtueMart, разработка на модули за пазарска количка и т.н. Ще получите също всички основни функции и модули, които мощното приложение за пазарска количка за електронна търговия предоставя.

CMS PrestaShop

PrestaShop е многофункционална платформа за електронна търговия с отворен код. Софтуерът е публикуван под Open Software License (OSL). Написан е на езика за програмиране PHP с поддръжка на системата за управление на бази данни MySQL. Той има софтуерна зависимост от PHP рамката на Symfony.

В момента PrestaShop се използва от 300 000 магазина по целия свят и се предлага на 60 различни езика.

Благодарение на своите впечатляващи характеристики и функционалности, платформата на Prestashop е едно от най-добрите решения за управление на електронни магазини.

CMS Wordpress - Woocommerce

Woocommerce е плъгин, който трансформира уеб сайтовете на WordPress в персонализирани магазини за електронна търговия. Това приложение е разработено специално за работа с WordPress, определян като най-популярният софтуер за блогове/уеб сайтове в света.

WooCommerce запазва много от основните функции на стандартното изживяване на WordPress, но добавя възможност за електронна търговия, конфигурация и персонализиране.

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам