You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Онлайн автокаталог с фирми

WebProgres | Brezent Industry Ltd. предлага работещ онлайн бизнес - електронен автокаталог с добавени към момента 7881 различни обекти (от 2010 г. до момента), извършващи дейност, свързана с авточасти, автоаксесоари и автоконсумативи, автосервизи, автомивки, автоморги, пътна помощ, пунктове за ГТП, автокъщи, автосалони, застрахователни, посреднически, лизингови и транспортни услуги, бензиностанции, газстанции, метанстанции, зарядни станции - електромобили, крайпътни заведения, мотели и други.

Този специализиран уеб сайт е подходящ и за самореклама - на обект или фирма, която предлага авточасти / автоаксеоари, има автокъща, извършва автосервизна дейност или други автоуслуги, представени в каталога. Вашият обект ще излиза винаги преди останалите обекти при търсене.

Обектите се добавят в каталога, както с безплатно представяне, така и чрез платено участие, т.е. тук стремежа е да спечелите повече фирми, които искат платено представяне или нови рекламодатели в каталога, в т.ч. такива, които искат ВИП-обяви, рекламни карета, банери и т.н.

Цена: 250.00 лв.
* Това е крайна базова цена (без месечни такси).

Този уеб сайт може да се закупи и на изплащане, чрез tbi bank (бърза процедура с онлайн заявка). В този случай, ако се избере срок от 12 месеца, вноската ще бъде около 25 лв./месец.

Контакт с клиентите може да се установява, както по e-mail, така и по телефон. Като начало може да започнете с фирмите, които вече имат добавени обекти с безплатна регистрация в онлайн каталога, с оглед на това да им продадете някои от предлаганите платени услуги. Ще получите голяма база данни с e-mail адресите на фирмите в каталога, които може да ползвате за автоматизирани e-mail кампании (готови приложения за едновременно изпращане на множество електронни съобщения). Освен това, може да популяризирате вашия каталог във всички други уеб сайтове с обяви и специализирани автомобилни форуми, където може да добавяте линк към него.

Тъй като участваме в много други онлайн проекти, а работата с този каталог трябва да е основен акцент във вашия онлайн бизнес, с оглед постигане на по-голям успех, ние да не кажем подаряваме, но продаваме този онлайн автокаталог на цена от 250 лв. за да подпомогнем един от вас да се развие в тази област. Това означава, че всички приходи, свързани с платени обяви, ВИП-обяви или реклама, ще бъдат изцяло за вас.

* В тази цена е включен хостинг и субдомейн за едногодишен период (след това се плаща само по около 50-60 лв. годишно при подновяване) за използваните хостинг услуги (физическото пространство, където се съхранява вашия уеб сайт). Ако решите, може да ползваме и друг избран от вас домейн (допълнителна платена услуга + 40 лв.), който да зарежда този уеб каталог. Ще получите и подробни писмени указани за работа с административния палел на уеб сайта, както и дистанционна помощ при необходимост. Ако решите, може да направим и онлайн въвеждащо обучение.

Имайте предвид, че стойността на такъв проект е много висока (но все пак, той е наше изпълнение), а към това ако добавим и времето, което е отнело за добавяне на всички тези фирми и обекти, несъизмеримо!

За разлика от всеки друг бизнес, готовия онлайн каталог не изисква почти никаква първоначална инвестиция, с оглед на това, че не се налага тепърва да ангажирате фирма, която да изпълни вашия усложнен проект, във връзка с разработката на специализирано уеб съдържание и използване на подходящите функционалности, което би ви струвало много голям финансов ресурс, а и би отнело доста време за неговото изпълнение. Освен това, няма да се наложи и тепърва да пълните каталога с обекти, което може да ви отнеме месеци и дори години работа. Като резултат, бихте инвестирали много време и пари и неясно кога, подобен проект би ви донесъл очакваното удовлетворение и положителен финансов ефект. Просто продължавате от там, докъдето сме стигнали ние, влагайки вашия труд, чрез своята индивидуалност и енергия за успешното и продуктивно развитие на каталога.

Естествено, този автокаталог не е единствен, но човек за да спечели, трябва и да даде! Приходите от един такъв проект зависят единствено от вашата мотивация и време, което ще му отделите. Използвайте всички средства и на социалните мрежи за да достигнете до нови пазари.

Работата по този автокаталог, може да бъде както допълнителна, така и постоянна работа за всеки, който има възможност за допълване на каталога с нови обекти, както и да установява контакт с действащи клиенти и други потенциални рекламодатели.

С радост ще оставим в ръцете само на сериозен и отговорен човек, търсещ своята успешна бизнес ниша за изява в интернет.

Този сайт използва бисквитки (cookies) и обработва лични данни.  Приемам